Food and More Schuytgraaf

Feest!

Vandaag is het officieel:
Food and More Schuytgraaf bestaat 2 jaar!
Wat zijn we hier blij mee en ontzettend trots op!
Tijd voor een korte terugblik:
Een mooi begin waarin de mensen in Schuytgraaf en omgeving ons, Bas en Chantal en het team, leerden kennen en in de eerste 5 maanden we veel nieuwe en inmiddels vaste gasten mochten ontvangen.
We werden al snel bekend door de heerlijke ontbijt en lunch, de High Tea/Coffee en borrelplanken naast de (verjaardag) feestjes en de borrel middagen en avonden.
Toen begon de 1e Corona periode en schakelden we binnen 2 dagen over naar afhaal restaurant.
Dat we op deze manier weer veel nieuwe mensen zagen was wel fijn. Over de maaltijden die werden afgehaald kwamen dan ook veel complimenten.
Toen was er weer een tijdje “gewoon” mogen werken in de zomer van 2020 voor er een 2e Corona periode kwam.
Inmiddels bekend met wat er gedaan moest worden en er ook steeds leuke aanvragen voor ontbijt en lunch bleven komen is deze periode ook best goed gegaan.
De wens om zoveel meer te mogen en kunnen bleef natuurlijk sterk aanwezig.
Maar met steeds aanpassen aan de nieuwste regels kwamen er ook weer dingen bij die mogen en nu is er weer een andere situatie aangebroken.
 
Ook nu zijn we positief want de reden om te beginnen met een lunchroom and More is nog steeds dat waar wij ons graag op richten: onze gasten blij maken.
Voor meer informatie over de vele mogelijkheden neem contact met ons op.
 
>>>>>>>>>>>>>LET OP<<<<<<<<<<<<<<<
Hou onze sociale media in de gaten want dit jubileum heeft natuurlijk een leuke actie verdiend.
 
Bij deze willen wij iedereen bedanken voor het in de afgelopen 2 jaar nuttigen (bij ons of afhalen) van alle Cook & Boon koffie, latte macchiato, espresso en cappuccino, Twistea thee, warme en koude chocolademelk, frisdrank, wijn, bier, ontbijt, brunch, lunch, poffertjes, pannenkoeken, maaltijden, borrelboxen en alle High Tea/Coffee.
En graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.