Food and More Schuytgraaf

Online ProWIN producten party Maandag avond 11 Mei

Hallo allemaal,

Maandagavond 11 mei om 19:30 uur geef ik een proWIN poetsparty, omdat ik zeer tevreden ben met deze duurzame & natuurlijke producten, ze werken echt, het geeft mij een goed gevoel en dat gun ik u/jou ook!Het is natuurlijk te begrijpen dit kan vanwege het Corona-virus helaas niet live bij mij thuis of bij Food and More Schuytgraaf plaatsvinden!

Dus hebben Brenda en Chantal ervoor gekozen om het anders aan te pakken: we maken er een WhatsApp Poets Party van ?

Brenda laat jullie verschillende video’s zien van de ProWIN producten. Het gaat om producten die populair zijn en veel verkocht worden. Omdat je op een normale poets party veel informatie krijgt weet je soms even niet meer hoe je een product moet gebruiken. Deze filmpjes zijn dan ook handig, zo kan je later altijd nog even terug kijken om te zien hoe het ook alweer moet.

Na het zien van elke video is er ruimte om vragen te stellen en kun je aan het eind van de video’s bestellen (via een persoonlijke WhatsApp bericht).
Iedereen die aanwezig is in de online party krijgt een gastengeschenk! Dus zorg dat je erbij bent.
Je hoeft niet per se iets te bestellen, je mag ook gewoon meekijken, misschien heb je al genoeg spullen, er zijn echt geen verplichtingen!

Ik hoop jullie deze avond te verwelkomen in de Whatsapp poetsparty groep, heerlijk thuis vanaf de bank in campingsmoking, zonder dat iemand je ziet, met een kopje thee of koffie of een wijntje!

De folders van de proWIN producten zullen eerder gestuurd worden zodat er alvast bekijken kunnen worden welke producten het beste bij u/jou passen, of waar voor nu het meeste behoefte aan is.

Tot maandagavond 11 mei 19:30 uur ik heb er zin!!
Vriendelijke groeten,

Brenda en Chantal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.